Announcement

Collapse
No announcement yet.

Switching Power Supply Course _Lesson 5_polygon

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • robertferanec
    replied
    Perfect! Glad to hear you solved it

    Leave a comment:


  • flyforward
    replied
    It was set to "direct". Thank you for your [email protected]

    Leave a comment:


  • mairomaster
    replied
    I'm glad that you solved the probled. So how was your polygon connect style setting set?

    Leave a comment:


  • flyforward
    replied
    Hello Robert,

    I finally figured out what is wrong. I mistook setting the power plane connect style rather the polygon connect style.

    Thank you very much for you and @mariomaster.

    Bin

    Leave a comment:


  • robertferanec
    replied
    I do not have Altium available (I am travelling ... again), but it may be, that you need to set Polygon Connection Rule to DIRECT?

    Leave a comment:


  • flyforward
    replied
    I am sorry. I made a mistake. But it is still not working as attached. orz!
    Attached Files

    Leave a comment:


  • mairomaster
    replied
    My scrrenshot was just an example. In your case you have to connect the polygon to net PHASE2.

    Leave a comment:


  • flyforward
    replied
    Thank you mairomaster and robertferanec. However, this did not solve my problem. After setting up what you suggested, i still can not get a closed polygon as shown in the attachment.
    Attached Files

    Leave a comment:


  • robertferanec
    replied
    flyforward, did you try mairomaster's suggestion? I also think that is what you are looking for.

    Leave a comment:


  • mairomaster
    replied
    Hi flyforward,

    From the polygon properties try to set a net in the Connect to Net field and in the drop-down menu under that choose Pour Over All Same Net Objects. Hopefully that should make it pour properly. Here is an example screenshot:

    Click image for larger version

Name:	Poly_Example.png
Views:	176
Size:	38.1 KB
ID:	2215

    Leave a comment:


  • flyforward
    started a topic Switching Power Supply Course _Lesson 5_polygon

    Switching Power Supply Course _Lesson 5_polygon

    Hello everyone,

    I am taking switching power supply course and reaches to lesson 5 using copper polygons. I have a problem that i cannot draw a correct polygon even though i changed the setting according to Robert's lecture as shown in the attached figure. Could anyone tell me what is wrong with that? I have a hard time to upload my design file here. Does anyone know how to do it?

    Thanks,
    Bin

Working...
X