Announcement

Collapse
No announcement yet.

Manufacture part search

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Manufacture part search

    when i try to use Manufacture part search, i can't find the symbol or footprint available and i found this massage ( symbol is not present, server not found) ??
    Attached Files

  • #2
    You can also create symbol and Footprint on your own

    Comment


    • #3
      Originally posted by [email protected] View Post
      when i try to use Manufacture part search, i can't find the symbol or footprint available and i found this massage ( symbol is not present, server not found) ??
      you can click the Download button to get the symbol.

      Comment


      • #4
        download all parts properties and parameters without symbol and footprint maybe some setting need to adjust??

        Comment


        • #5
          ... server not found
          - many people are occasionally reporting this. Is it now working? Was it really a server error? PS: I think, for the components with green chip symbol, some models (schematic symbol, PCB footprint) should be available.


          Updated:
          I double checked it on my computer.

          First, go to System preferences -> System -> Network Activity -> Data Management Server and check that. It has to be enabled:
          Click image for larger version  Name:	data management server.PNG Views:	1 Size:	85.0 KB ID:	14036

          Without that enabled, it will not load anything:
          Click image for larger version  Name:	sign in to see footprints.PNG Views:	1 Size:	127.8 KB ID:	14037


          When I am signed in, then I see the symbol and footprint:
          Click image for larger version  Name:	connected to server - symbol ok.PNG Views:	1 Size:	109.4 KB ID:	14038

          Comment

          Working...
          X